speedfitness

 

1 -Az AmpliTrain alkalmazási területei:

 

Az edzésmódszer hatékonyan alkalmazható különféle edzési célok elérésére.
AmpliTrain-Sport

 • izomcsoportok célzott építése és megtartása
 • a teljes izomzat stabilizálása
 • az állóképesség, a szív és a keringési rendszer edzése
 • az anyagcsere hatékonyabb tétele, fokozott zsírégetés és súlycsökkentés
 • erőnléti edzés

AmpliTrain-Beauty

A legtöbbünk álma a gyors alakformálás, amely nem kerül túl nagy erőfeszítésbe és időbe.  Az AmpliTrain ezt váltja valóra, az EMA technológia révén.

 • cellulit kezelés
 • anyagcsere aktiválás
 • sejt- és szövet aktiválás
 • nyirokmasszázs
 • fogyás felgyorsításá
 • alakformálás
 • a test és a bőr feszesítésé

 

AmpliTrain – Rehabilitáció, Fizioterápia

Mindenek előtt a rehabilitáció területén érdemes bevonni az AmpliTraining-et a rekreáló és rehabilitációs programba. Használata főként azoknak a betegeknek az esetében javasolható, akiknek az állapota nem vagy csak korlátozott mértékben teszi lehetővé a hagyományos edzési módszerek alkalmazását. A modulált elektroterápia (MET) kifejezetten gyorsítja a gyógyulási folyamatokat, különösen jó eredményeket érhetünk el például ín- és ínszalag sérülések esetében, valamint izomsorvadás kezelésekor. Alkalmazhatjuk fájdalomcsillapításra, vagy akár aktiválhatjuk vele az izmok élettani folyamatait. Fizioterápiás kezelések sok területén alkalmazható.A kezelés nem okoz alkalmazkodási problémákat vagy hozzászokást. Ezen terápia esetén aktiválásról kell, hogy beszéljünk: a MET a szöveteket teljes mélységükben átáramoltatja, ebből következik a gyógyító hatása (gyógyáram effektus). Az AmpliTrain segítségével elérhető kezelési célok:

 • az izomzat helyreállítása és újraépítése betegség vagy baleset után
 • megelőzés, pl. valamilyen kúra alatt
 • célzott sportorvosi kezelések, a mozgásszervek állapotának megőrzése érdekében is
 • hátfájás kezelésére, testtartásjavításra
 • inkontinencia megszüntetésére
 • a járás szisztematikus és célzott edzésének elősegítése “járóiskola” formájában
 • az ízületek stabilizálása

 

2 -Miért válaszd az AmpliTraint


Miért jobb ez a gép mint a hagyományos (Speedfitness, x-body, e-fitt )elektro fitness gépek??
A hagyományos EMS készülékektől eltérően az AmpliTrain nemcsak elektromos izom stimuláció, hanem elektromos izom aktiváció és a MET (modulált elektro terápia) technológiát ötvözve fejti ki hatását.
Nem szükséges hozzá mozogni vagy tornázni sem akkor is maximális hatékonysággal dolgozik a kiválasztott programon. Legyen az zsírégetés, cellulit kezelés, tömegnövelés, feszesítés vagy akár izomlazítás.

Ez a gép nem csak az izom felső idegvégződését serkenti (magyarul nem csak izomlázat csinál), hanem az izomszövetet, sőt magukat a sejteket éri el és készteti „munkára”, azaz aktiválja.  A két technológia neve is különböző: a korábbi készülékek EMS (kisfrekvenciás, 85Hz-es,elektromos izom stimulációs) rendszerként váltak ismertté, míg ez a gép EMA-MET (elektromos izom aktiváló, modulált elektro terápiás) rendszerével a világon egyedülálló módon 3 különböző frekvenciatartományt (kis-közép-és küszöbfrekvenciát) kombinál az éppen aktuálisan elérni kívánt eredmény érdekében. Ugyanis egyáltalán nem mindegy, hogy éppen tömeget akarunk növelni vagy zsírt égetni, vagy éppen egy sérülésből kigyógyulni, azaz nem mindegy hol és hogyan, milyen mélységben hatnak az impulzusok. A technológiának köszönhetően még az érzet is más. Az edzés/kezelés során 1-2 percenként változó Hz és impulzus kombinációknak „köszönhetően”, hol bizsergető (bemelegítő), hol „rángató”(izomerősítő), hol „ütögető” (sejtanyagcsere növelő) stb. tevékenységet érzünk mélyen a testszöveteinkben.  
Ami nagyszerű ebben a gépben, hogy 40 különböző edző-, szépészeti-, gyógyászati-orvosi kezelőprogram közül lehet választani, míg a hagyományos  gépek, pusztán néhány programmal rendelkeznek, ennél a gépnél, mindenki megtalálja a saját magának aktuális programot. Legyen szó térfogatnövelésről, zsírégetésről, erőnléti, vagy akár állóképesség fejlesztésről. 
A közepes frekvenciájú elektromos terápia kellemesebb, mint a hagyományos áramfajták, emellett hatásossága messze túlszárnyalja a hagyományos elektromos árammal végzett EMS edzéseket és kezeléseket.
Az AmpliTrain Pro páratlan, forradalmi edzés módszer, amely mindenek előtt mélyizom-stimuláló, aktiváló (EMA = elektromos izom aktiváció) és térfogatnövelő hatásában különbözik a klasszikus testépítő tréningektől és a kevésbé professzionális (kisfrekvenciás) EMS-módszerektől amelyek a motorikus idegeket, azaz a mozgató idegeket stimulálják).

Bővebben, az AmpliTrain Pro készülékről

A KÜLÖNBSÉG AZ ÁRAMBAN REJLIK!
Az AmpliTrain Pro egy 6 csatornás közép frekvenciás elektroterápiás készülék (MET)
Az AmpliTrain EMS/EMA elektromos izom aktiváló edzőkészülék NEM MÁSOLATA egyetlen korábbi fejlesztésű kisfrekvenciás (70-100Hz-en működő)elektro fitness készüléknek sem! Ellentétben a hagyományos EMS készülékekkel, amelyek csak a motorikus idegekre hatnak, az AmpliTrain minden szövettípust stimulál, aktivál (pl. a zsírszövetet is). A legnagyobb különbséget az integrált AmpliTrain technológia, a „digitalizált MET (Modulált Elektro Terápia)“ jelenti. Ez egyfajta 2 kHz erősségű középfrekvencia, modulált burkológörbével, ami lehetővé teszi a célzott tréninget.
A MET kezelések során három fontos frekvencia: a közép-, az alacsony- és a küszöbfrekvencia fejti ki hatását. Ezek a frekvenciák mélyen a szövetekbe hatolnak és egyidejűleg hatnak az idegekre, izmokra és más szövetekre.

 • középfrekvenciás vivőjel: Mélyre hatol, tökéletesen átjárja a megcélzott szöveteket, megnyitja a membránokat és így hatékonyan javítja a szövetek anyagcseréjét – ami az edzések egyik optimális feltétele.
 • alacsony frekvenciájú amplitúdómoduláció: Lehetővé teszi az idegek ingerlését, de kényszerválasz helyett saját reakciót vált ki, így fiziológiai szempontból kétségtelenül sokkal hatásosabb, mint az alacsony frekvencia.
 • küszöb moduláció: Közvetlenül az izomszövetekre hat

A küszöbáram esetén percenként eltérő számú impulzus gyakorol különféle hatásokat az izomrostokra. A hatás az impulzusszám csökkentésével párhuzamosan egyre inkább az izomtömeg növelésének irányába tolódik el, de eközben számos más hatás is tapasztalható, amelyek inkább az anyagcserét (pumpáló hatás), vagy az állóképességet ,és a zsírégetést fokozzák.
A készülék az egyéni igényeknek megfelelően úgy állítható be, hogy a különböző testszövetekre különböző módon illetve különböző intenzitással gyakoroljon hatást
Az áram iránya szabadon választható. A készülék minden kimeneten (minden testrészen) méri az edzés intenzitását, valamint az edzési indexet (a testen átfolyó összáram mennyiségét), így az edzésprogram bármikor áttekinthető, kiértékelhető.
A készülék az elektro fitness gépek között egyedülállóan, megkapta az orvosi műszerré minősítést, azaz hivatalosították státuszát nem csak mint sportban használatos profi készülékként, hanem gyógyításra, rehabilitációra alkalmas fejlesztésként is.

Amplitrain Ruha

Az AmpliTrain-hez  speciális AmpliTroda ruhák tartoznak melyek anyaga neoprén, amelyre kiváló minőségű, a gyógyászatban is alkalmazott ezüstszövetet kasíroztak.  A ruha így magán a textilszöveten keresztül veszi fel az áramot, nincs szükség hagyományos elektródákra, fémekre (melyek csak 1-1 pontban, illetve kis felületen kontaktálnak). A bi-sztreccs ruha tökéletesen (búvár ruha szerűen) felsimul a testre, így az ezüstszálas felületek stabilan, gyűrődés nélkül érintkeznek a bőrfelülettel.
Az AmpliTraint és hardverjét Németországban gyártják és mind a kezelés, mind a feldolgozás tekintetében kielégíti a legmagasabb minőségi követelményeket, a professzionális edzésterápiával szemben.

A gyártó honlapja: www.amplitrain.de

 

 

3-Árak

AmpliTrain-Sport


20 perc AmpliTraining  személyi edzővel, edző ruha:
4000 Ft

10 alkalmas AmpliTrain bérlet személyi edzővel, edző ruha +fehérje shake
36000Ft

AmpliTrain-Beauty

Amplitrain beauty

20 perc AmpliTrain-Beauty (cellulit kezelés, nyirokdrenazs, feszesítés stb.)
személyi edző nélkül

3000Ft

10 alkalmas AmpliTrain-Beauty bérlet (cellulit kezelés, nyirokdrenazs, feszesítés stb.)  személyi edző nélkül

27000Ft

Orvosi ellenjavallatok :

• Előrehaladott stádiumban lévő érelmeszesedés, artériás vérkeringési zavarok

• Vérzések, erős vérzékenység (hemofília)

• Diabetes mellitus (cukorbetegség): feltételes edzés a kezelőorvossal történő előzetes konzultáció után a cukorbetegség esetén lehetséges.

• Lázas megbetegedések, akut bakteriális vagy vírusos folyamatok

• Bőrelváltozások: az allergia és bőrirritációk, stb. formájában jelentkező bőrelváltozások esetében, amelyek bőrpírrel, vagy pörsenések kialakulásával, erős viszketési ingerrel járnak, az elektródákkal, ill. elektromos árammal való érintkezéskor elővigyázatosság javasolt. Ilyen esetekben orvos tanácsát kell kérni

• Szívritmus-szabályozók

• Súlyos neurológiai betegségek: az olyan súlyos neurológiai zavarok esetén, mint a szklerózis multiplex, amiotrófiás laterális szklerózis, spasticus spinális paralízis, parkinson-kór, bénulás és epilepszia, stb. alapvetően le kell mondani az elektromos stimulációval való kezelésről. A tünetek erősödése nem kizárható.

• Tuberkulózis

• Daganat

• Akut ízületi gyulladás

• Terhesség

 


Ugrás a lap tetejére